newshead

Vanaf 23 oktober is er weer een nieuwe tentoonstelling in de Expositiezaal.

Het is een tentoonstelling van de fotograaf Neel van Eupen en beeldend kunstenaar Henny Barten.
Neel van Eupen vertelt het volgende over haar werken: De beelden die ik maak vertellen een verhaal, maar dan eentje zonder duidelijk begin en eind. Er moet ruimte zijn voor de kijker om zelf de fantasie te laten werken. Om na te denken over hetgeen gezien is. Een goed verhaal spreekt zowel het hoofd als het hart aan. Mijn inspiratie haal ik uit gebeurtenissen, berichten en verhalen van derden waarmee je dagelijks geconfronteerd wordt. Dat kunnen kleine onderwerpen zijn maar ook grote wereldlijke zaken. De modellen die ik gebruik zijn geen professionals, het zijn mensen die ik tegen kom in het dagelijkse leven.
neel1
neel2
barten1
barten2
Beeldend kunstenaar Henny Barten is afgestudeerd aan de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven. De werken/beelden, meest reliëfs in hout, zijn ontstaan naar aanleiding van tekeningen, gemaakt in de natuur; de natuur en de mens daarin vormen mijn inspiratiebron.
Ik zoek 'de spanning op tussen de grens/grenzen van het 2 dimensionale naar het 3 dimensionale'. Het uiteindelijke resultaat schilder ik vaak wit, dit om de verschillende aspecten van het beeld te benadrukken onder invloed van de lichtval.
Deze tentoonstelling is te bezichtigen van 23 oktober tot en met zondag 20 november 2016.
Wilt U de nieuwsbrief ontvangen per mail. Stuur dan een mail naar met vermelding van uw naam en emailadres.